Mēs cienām jūsu privātumu. Mēs nepārdosim un nekopīgosim jūsu personas datus, tostarp jūsu vārdu, dzimšanas datumu, e-pasta adresi un paroli. Ziņas, ko sūtāt cilvēkiem vietnē Speedy Net, ir privātas un netiks kopīgotas ar citiem cilvēkiem vai vietnēm. Jūsu parole mūsu datubāzē tiek glabāta šifrētā veidā.
Jūsu profils vietnē Speedy Net ir redzams ikvienam, taču jūs varat izvēlēties, ar ko kopīgot savu e-pasta adresi un dzimšanas datumu. Ja esat reģistrējies vietnē Speedy Match, jūsu Speedy Match profils būs redzams tikai tiem cilvēkiem, kuri jums atbilst saskaņā ar vietnē iestatītajiem kritērijiem un kuriem jūs atbilstat saskaņā ar viņu iestatījumiem. Jūsu profils vietnē Speedy Match neparādīsies Google un nebūs redzams cilvēkiem, kuri nav reģistrējušies vietnē.
Ja esat deaktivizējis savu kontu vietnē Speedy Net vai Speedy Match, jūsu profils šajā vietnē tiks noņemts, un jūs neparādīsieties citu cilvēku meklēšanas rezultātos. Ņemiet vērā, ka konta deaktivizēšana vietnē Speedy Net automātiski deaktivizē arī jūsu kontu vietnē Speedy Match. Jūs varat deaktivizēt tikai savu kontu vietnē Speedy Match; tādā gadījumā jūsu Speedy Net konts paliks aktīvs. Pēc deaktivizēšanas jūs varat savu kontu jebkurā laikā aktivizēt no jauna.
Ja vēlaties, varat dzēst savu kontu vietnē Speedy Net. Dzēšot savu Speedy Net kontu, automātiski tiks dzēsts arī jūsu Speedy Match konts. Lai dzēstu savu Speedy Net kontu, piesakieties vietnē Speedy Net, deaktivizējiet savu kontu un pēc tam noklikšķiniet uz “Dzēst kontu” (izvēlnē “Rediģēt profilu”). Aizpildiet veidlapu un apstipriniet darbību. Lūdzu, ņemiet vērā, ka dzēstu kontu nevar atjaunot. Konta dzēšana ir galīga un neatgriezeniska.